Uitgave jubileumboek tgv ons 25-jarig bestaan: “Sint-Michielsgestel in oude prentbriefkaarten”

Ter gelegenheid van het 25 jarig jubileum van heemkundevereniging “De Heerlijkheid Herlaar” heeft een werkgroep, bestaande uit Bert van Beek, Robert van Erp en Jef van Veldhoven, een boekje samengesteld dat gratis aan de leden wordt aangeboden. Het eerste exemplaar is op 14 september 2014 overhandigd aan de directeur van De Ruwenberg, de Heer Jouvenaar, die ons dit jaar wederom in staat stelt onze Open Monumentendag tentoonstelling in te richten in de fraaie Kasteelzaal. Het boekje bevat 80 pagina’s met afbeeldingen van ansichtkaarten die allemaal direct met het dorp Sint-Michielsgestel te maken hebben. Het is een bijzonder fraai werk geworden met een zeer professionele uitstraling.

Het boekje is nog te koop voor de prijs van 14,95 euro bij heemkundevereniging “De Heerlijkheid Herlaar” op dinsdagavond in onze heemruimte,

Ontmoetingscentrum De Huif, Hortensiatraat 2, 5271 GT Sint-Michielsgestel of via info@deheerlijkheidherlaar.nl

Verder is het boekje is nog te koop bij de “The Read Shop” op het Petrus Dondersplein en bij “Primera” aan de Nieuwstraat 14, beiden in Sint-Michielsgestel, voor de prijs van 14,95 euro.

Cadeau tip; Natuurlijk kunt u lid worden van de heemkundevereniging of een ander het lidmaatschap cadeau doen.

Downloaden